Polat Çelikdemir Anaokulu
ŞEMİKLER MAH. 6305 SK. NO 19/1 KARŞIYAKA / İZMİR

VİZYON

Dünyayı keşfetmeye meraklı, kendine güvenen, bağımsız ve dikkatli,problem çözme yetisi yüksek, paylaşmayı seven, yeryüzünde yaşayan tüm canlılara saygı duyan bireyler yetişmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Okul öncesi eğitimin evrensel amaçları çerçevesinde, güvenli ve sevgi dolu bir eğitim ortamında 3-6 yaş grubu çocuklarımızın gelişimsel özelliklerini, gereksinimlerini ve bireysel farklılıklarını göz önüne alarak, kendi potansiyellerinin gerçekleştirebilecekleri; geleceğin düşünen, sorgulayabilen, yaratıcı, üretken ve aydınlık yüzlerini yetiştirebilmektir.

Öğretim Şekli :Sabahçı - Öğleci

Sabahçı - Öğleci

07.50 - 12.50 13.10 - 18.10

OKUL SERVİSİMİZ YOKTUR.

İlçe merkezine 8 km

ŞEHİR MERKEZİ

Proje Çalışmaları

Okulumuz eTwinning Autumn Steam Activities adlı proje ile 2021 yılında Ulusal Ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Hayalimdeki Meslekler adlı proje ile de Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.